top of page

Можете да подкрепите Лига на равнопоставеността по няколко начина:

като фен

Феновете споделят мисията и ценностите на Лига на равнопоставеността, но не могат да отделят време и ресурси регулярно. Те ще получават информация за текущи инициативи и кампании, покани за събития и включване, както и развития по електронна поща или телефон (не повече от веднъж на два месеца).

Като супергерой

Супергероите вярват толкова силно в мисията и ценностите ни, че са готови да инвестират време или ресурси в Лигата: или чрез готовност за доброволен труд (поне 48 часа в година), или чрез финансов принос (5 лева месечно или 60 лева годишно), а защо не и двете. Супергероите ще бъдат консултирани за предстоящи инициативи, ще имат възможност да дават идеи, да се включват активно в различни дейности, като едновременно ще получават информацията, която получават феновете. Най-активните супергерои биват посвещавани в Рицари на равнопоставеността в края на всяка година.

С индивидуално дарение

Ако искате да ни подкрепите, без да се обвързвате по друг начин, винаги сте добре дошли да направите индивидуално дарение.

Следете ни и ни споделяйте

Това също е подкрепа! Следете ни във Facebook и Instagram, споделяйте постовете ни, абонирайте се за нашия бюлетин говорете на хората за нас! 

donate
bottom of page